Schrijfadvies

Voor een verhaal, blog of in memoriam.
Als je zoekt naar de juiste woorden, maar ze niet kan vinden. Dan help ik je graag. 
  • White Google+ Icon
  • Twitter Clean
  • w-facebook
1/5
Troostkalender
IMG-7925.jpg
Ritueelbegeleiding
 
Microfoon.jpg
Ik luister, schrijf en kleur verhalen in

Bewust leven, bewust afscheid nemen. Het lijken 2 uitersten, maar ze horen bij elkaar. Mijn taak hier op aarde is om mensen hierin te begeleiden, om aan een ieder die op mijn pad komt te geven wat hij of zij nodig heeft. Een handreiking, zo noem ik het zelf. Ik vertrouw op de kracht die in de ander zit. Niet alleen liefde, maar ook wijsheid, vertrouwen en kracht zit van binnen.

 

Ik kan naast je lopen. Ik reik je de hand en zorg dat je de kracht (her)vindt om zelf de stappen te zetten die nodig zijn. Om vervolgens ook weer stil af te buigen, zodat jij je eigen weg verder kan gaan.

Mijn begeleiding richt zich vooral rondom de fase dat mensen afscheid moeten nemen van het leven hier op aarde. Ik help bij de vormgeving van het afscheid, de uitvaart. Maar ik doe meer dan dat. Ik help om het verdriet aan te raken en de liefde naar boven te halen. Ik voel in, merk op wat er speelt en nodig is. Ik geef woorden aan gevoel en zorg dat het weer kan stromen. Dat de energie in iedereen om iemand heen weer in beweging wordt gezet. 

Daarnaast blog ik, vanuit mijn rol als mindfulnesstrainer en uitvaartschrijver, veel over bewust leven en afscheid nemen.

 

Uitgeverij Lucht heeft in september 2018 mijn boek 'Leven voor gevorderden', uitgegeven. Schrijven is dus best wel mijn ding zeg maar. En dan het liefst in gewone alledaagse taal, zonder al te veel poeha. In 2021 heb ik de troostwoorden kalender ontwikkelt en uitgegeven. Een steuntje in de rug voor nabestaanden. 

Mindfulness
Esther Mostert - 1, zww.jpg
Contact

Stuur me gerust een berichtje als je vragen, advies of een klankbord nodig hebt.

Mail: 77mostert@gmail.com

Telefoon: 06 41 31 53 33