Creatieve workshops

Creatieve workshops: van bedrijfspresentaties tot huis-tuin-en-keuken clinics. Met mij kan je alle kanten op haha.

Voor bedrijven maak ik af en toe een workshop op maat op het gebied van bewust leven en werken. Denk hierbij aan mindfulness workshops of trainingsdagen voor een afdeling, als teamuitje of in themaweken. Maar ook voor verenigingen heb ik al verscheidene workshops verzorgd op ledendagen. Hoe ga je mindful om met het prikkelbare darmsyndroom? dat is een voorbeeld van een vraag die een keer centraal stond.

Naast mindfulness gerelateerde workshops verzorg ik met net zoveel liefde lezingen over bewust afscheid nemen. Zo heb ik voor de relaties van een natuurbegraafplaats al meerdere workshops verzorgd, onder andere over het mindful omgaan met stress voor uitvaartbegeleiders en over het schrijven van levensverhalen. Hoe je de parels uit de verhalen haalt. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis op deze manier toe te passen en de (actieve) workshops worden goed ontvangen.

Ik combineer de verschillende vakgebieden dus graag. Ben nu bezig met het ontwikkelen van workshops over energetische onderwerpen. Denk hierbij aan het werken met kruiden en edelstenen en het omgaan met ziekte vanuit een holistische visie. Maar ook meer praktisch, over het gebruik van muziek en geluid voor de aura en chakra's in de pallatieve fase. 

Lang verhaal kort: het stroomt lekker en ik deel mijn kennis graag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, stuur me gerust een berichtje.