top of page
SCHRIJFHULP ACHTER DE SCHERMEN

Een waardevolle boodschap hebben is een mooi begin. Het goed overbrengen, zodat jouw boodschap ook begrepen en gevoeld wordt, is geen vanzelfsprekendheid dat daar vanzelf uit voortvloeit. Verwoorden kan soms best lastig zijn. Soms lijkt het wel, hoe belangrijker het voor je is, hoe meer je vast lijkt te lopen in je eigen woorden. Misschien herken je dat wel? Als het er echt toe doet, zijn de woorden soms zoek.

Tekstinhoudelijk advies

En daar kom ik om de hoek kijken. Ik kan je helpen schrijven. Helpen om woorden aan jouw gevoel of boodschap te geven. In een interview haal ik de kern, highlights en verborgen parels uit jouw verhaal naar boven. Daarna help ik je met het formuleren en de structuur van je verhaal. Ook zorg ik voor een pakkend begin en een einde dat na zal galmen. Mijn schrijfadvies gaat dus niet zozeer om de d's en de t's, want daar gaat het niet om in een goede tekst. Ik help je om je verhaal inhoudelijk net even wat sterker te maken, zodat jouw boodschap nog krachtiger overkomt. Ik zorg ervoor dat jouw verhaal meer body en balans krijgt. Van commerciële blog tot afscheidsspeech. 

Drempelvrees?

Wat ik vaak merk is dat mensen een drempel en schroom ervaren om hun verhaal te delen. Je woorden aan anderen laten lezen, hardop uitspreken of online zetten is ook spannend. Dat maakt dat mensen vaak te voorzichtig schrijven, waardoor de boodschap ook misschien net even anders overkomt. Zonde! Ook hier kan ik bij helpen. Je kan je verhaal op mij testen; ik geef je eerlijk advies en help je om de puntjes op de i te zetten. Van een post op social media tot een ode aan de liefde van je leven. Ik ben op schrijfgebied van alle markten thuis ;)

vuurtoren 1.jpg
Schrijfbegeleiding en -advies

Van helpen vormgeven 'from scratch' tot slechts een eindcheck.

Ik help waar nodig. 

Soms een beetje, en soms een boel.

IN DE MEDIA

De Stentor, zaterdag 20 september 2020. Interview over mijn werk als uitvaartschrijver.

De Stentor - artikel uitvaartschrijver.j
bottom of page