De mindfulness mentor app in 1 minuut uitgelegd.

Uiteindelijk ben je zelf natuurlijk je eigen mentor. De mindfulness mentor app is een leuke gadget die je hierbij kan helpen. Met mindfulness leer je luisteren naar je hart, waarbij je ook je hoofd (verstand) mag gebruiken. Beiden doen mee. Dat is dé manier om wijze beslissingen te kunnen nemen. Nuchter nadenken en leren luisteren naar je gevoel, deze samensmelting is wat we wijsheid noemen. De enige die echt weet wat goed voor je is ben je namelijk zelf. Dat naar jezelf kunnen luisteren is soms echter bedekt door wat laagjes stress en ideeën van anderen. Zonde! Dat is waar mindfulness een rol in kan spelen.

 

DE APP

Met de Mindfulness Mentor app kan je de 8 fases van de mindfulnesstraining zelf (opnieuw) doorlopen. De app is daarnaast ook handig om te gebruiken tijdens een reguliere MBCT/MBSR training, want de inhoud sluit feilloos aan op de officiële trainingen. Daarnaast kan je jouw persoonlijke mindfulness beoefening weer een boost geven of verdiepen met deze app.

 

De app bevat de reguliere mindfulnesstraining van 8 fases én 4 speciale verdiepingsthema’s. De thema’s zijn mindful werken, eten, opvoeden en de toepassing van mindfulness als je gezondheid geen vast gegeven is. Je kan zo zelf je mind trainen op een manier die bij je past.

Wil je nu meteen beginnen? Dat kan. Een klik op de link en je wordt meteen naar de store van je keuze gebracht.

AFSCHEIDSPLANNER - SCHRIJVER - SPREKER - MINDFULNESSTRAINER - MENS

  • LinkedIn profiel van Esther Mostert
  • Facebook van Esther Mostert
  • Instagram van Esther Mostert
  • YouTube kanaal van Esther Mostert

© 2020 Esther Mostert - Dichtbij freelance uitvaartbegeleiding & schrijfadvies