Bewust leven gaat over leven, dood en alles er tussen in
Wat ik graag doe en wat eigenlijk als vanzelf gaat, is om mensen bewust maken van de innerlijke kracht die in ze huist. Om die weer naar boven te halen. Dat is voor mijn gevoel mijn taak in dit leven. Om mensen die het gebruiken kunnen een handreiking te geven, zo voel ik het en zo heb ik het doorgekregen.

Ik doe dat op verschillende manieren, in drie verschillende rollen; als mindfulnesstrainer, rouwbegeleider en als energetisch therapeut.

Uitgangspunt is altijd mijn rotsvast vertrouwen in de kracht, wijsheid en eigenheid die in een ander zit. Daaar ga ik altijd naar op zoek. Dat probeer ik aan te raken en te voeden. Dat doe ik op verschillende manieren, net wat er mogelijk en wenselijk is. Ook de rol, in welke hoedanigheid ik de ander tegenkom, speelt mee. Ik pas me aan het tempo en de mate van bewustzijn van de ander aan. Eigenlijk kan je met mij alle kanten op haha. Van slap ouwehoeren tot een diep gesprek. Ik hou van beiden. Juist de dualiteit die het leven in zich draagt prikkelt mij. Daarom ben ik ook op verschillende werkvelden actief, ik hou van afwisseling. In een serieus gesprek maak ik ook regelmatig een grapje tussendoor.

Mijn doel is altijd om een ander een handreiking te geven, om het bewustzijn en vertrouwen te vergroten. Inzicht zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kan maken, dat je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd en dat je de kracht voelt om te dragen wat er op dat moment gedragen moet worden.